Om oss

Alla Icelandic Herbs krämer är oljebaserade produkter och producerade från 100 procent naturliga råvaror, med de vårdande krafterna av de isländska örterna i centrum.

[quote]Dessa produkter är helt fria från all slags kemiska tillsatser och har genomgått flera olika allergitester, naturligtvis inte på djur.[/quote]

Dofterna i våra produkter kommer från örter och eteriska oljor. Även de konsistensgivande och konserverande ämnena i Icelandic Herbs produkter är helt naturliga. Icelandic Herbs hud & kroppsvårdsprodukter är utvecklade för att passa hela familjen. Kvinnor, män och barn kan använda dem med lika goda resultat. Fabriken är belägen i Sverige. Här sker all produktion under sträng kontroll för att nå bästa resultat. I våra laboratorier pågår ständigt forskning och utveckling för att erbjuda naturliga produkter av högsta kvalitet.

I Icelandic Herbs produkter ingår det endast vegetabiliska oljor. Dessa utvinns av växtdelar, främst kärnor och frön. I många andra hudvårdsprodukter används mineraloljor, som erhålls från petroleum.